State-of-the-art beveiliging

ISAE 3000

YouProvide is ISAE 3000-certified. ISAE staat voor International Standard on Assurance Engagements. Deze certificering, die onafhankelijk getoetst wordt door accountants, biedt u als klant de zekerheid dat er structureel en vakkundig omgegaan wordt met alle processen en gegevens.

Hierbij wordt specifiek aandacht besteed aan de web trust principles ofwel de inrichting op het gebied van veiligheid, integriteit, vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en/of privacygevoeligheid van data en informatie. De ISAE 3000 is hierin een internationale standaard.

Secure by design

YouProvide is van nul af aan veilig opgebouwd. De veiligheid van de oplossing wordt gegarandeerd door de toepassing van meerdere technieken. YouProvide is ondergebracht in Europese datacentra en waarborgt dat uw data daar blijft. Maximaal beveiligd en met zeer hoge uptime garanties.

Data opslag

  • Al uw bestanden worden opgeslagen in ISO-gecertificeerde datacenters in Europa, die voldoen aan de regels van kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagement.
  • Uw bestanden worden alleen opgeslagen gedurende de looptijd van een abonnement. Na het voltooien van een lijst wordt de data definitief verwijderd.
  • De bestanden worden op een aparte fileserver opgeslagen. Toegang tot deze fileserver is beperkt tot hetgeen noodzakelijk is voor het goed functioneren van de applicatie. De gegevens omtrent de lijsten en koppelingen zijn vastgelegd in een aparte database.
  • In onze database wordt de integriteit van de data gewaarborgd door gebruik te maken van integrity- en foreign key constraints. Hiermee wordt onder meer afgedwongen dat een gebruiker uitsluitend de gegevens te zien krijgt waartoe hij geautoriseerd is.

Data upload

Uitsluitend bestanden met een file extensie die op onze ‘whitelist’ voorkomt, worden geaccepteerd. Tevens worden alle bestanden die worden geüpload, door onze virusscanners gescand.

Toegang voor klanten en de accountant

Toegang vanaf internet gaat middels Multifactor Authenticatie, via een beveiligde portal.

Het wachtwoord waarmee een gebruiker inlogt op YouProvide wordt gehast en gesalt opgeslagen.

Daarnaast is alle data binnen de eigen omgeving afgeschermd met een unieke sleutel.

Accon avm is enthousiast over YouProvide. De tool is gebruiksvriendelijk voor onze medewerkers en biedt onze klanten een veilige manier om hun stukken aan te leveren''

Richard van der Ree RA, Directeur Controlepraktijk - Accon AVM

Wilt u meer informatie over YouProvide?

Wij vertellen u graag meer!

Neem contact op
NL