De oplossing

Databescherming, snel en veilig

Wat is YouProvide

Steeds meer organisaties zijn zich bewust van het belang van databescherming. Met name ook organisaties die persoonsgegevens van derden verwerken, waaronder accountantskantoren. Het versturen van deze gevoelige informatie kan beter niet gedaan worden via e-mail, WeTransfer of Dropbox. De behoefte aan een applicatie waarmee men privacygevoelige bestanden op een veilige manier kan versturen groeit. YouProvide biedt de oplossing.

YouProvide maakt het voor de accountant mogelijk om stukken voor zowel samenstellings- als controleopdrachten op een gestandaardiseerde en veilige manier op te vragen bij zijn klant. Dit zorgt voor efficiëntie van het aanleverproces en een optimalisatie van de samenwerking met de klant.

YouProvide biedt ons de mogelijkheid om snel en veilig stukken uit te wisselen met onze relaties. Het is efficiënt doordat de status van opleveringen goed te monitoren is''

Alfa Registeraccountants

Met YouProvide kan de accountant gestructureerd (in de juiste volgorde) en op het juiste moment snel en veilig bestanden uitwisselen met klanten. De accountant kan aan de hand van een standaard of een klantspecifieke vragenlijst bestanden opvragen. Deze worden in de juiste volgorde verzameld en volgens de AVG-regelgeving opgeslagen.

Aanleveren en monitoren
Het opvragen van bestanden vanuit YouProvide wordt gedaan door vragenlijsten. Deze vragenlijsten kunnen gebaseerd zijn op gestandaardiseerde templates, op de controle-opdracht van het voorgaande seizoen of heel specifiek voor de betreffende opdracht. Te denken valt aan een akte met de handtekening van de klant, de permanente stukken of de jaarrekeningstukken.

Als de vragenlijst is verzonden naar de klant krijgt deze een melding per e-mail. De klant opent vanuit deze melding de vragenlijst. Indien door de accountant vereist moet de klant inloggen. Vervolgens sleept hij de documenten naar de beveiligde omgeving en verzendt de aanvraag naar de accountant.

In de rapportage module van YouProvide is te zien of alle bestanden zijn aangeleverd. De accountant kan eventueel opmerkingen toevoegen, bestanden retourneren en ontbrekende documenten met een druk op de knop opvragen. Zo hebben de accountant en zijn collega’s altijd de beschikking over de laatste bestanden en de bijbehorende communicatie.

Applicatie en werkprogramma onafhankelijk

Om YouProvide te gebruiken maakt het niet uit welk werkprogramma je hanteert. YouProvide werkt onafhankelijk van bijvoorbeeld Visionplanner, Audition of CaseWare. Hierdoor is YouProvide te gebruiken voor zowel advies- samenstellings- als controleopdrachten. Zonder allerlei integraties en koppelingen met dossiersoftware kunnen we het gebruiksgemak vergroten en een efficiënte communicatie tussen accountant en klant waarborgen. De applicatie controleert de voortgang, volledigheid, juistheid en tijdigheid van de aangeleverde stukken

Wilt u meer informatie over YouProvide?

Wij vertellen u graag meer!

Neem contact op
NL