Skip to content
lock
Veilig documenten opvragen

Geen zorgen over security

YouProvide neemt je de zorg voor document veiligheid uit handen.

Secure by design

State-of-the-art beveiliging

ISAE 3000 Certified

YouProvide is ISAE 3000-certified. ISAE staat voor International Standard on Assurance Engagements. Deze certificering, die onafhankelijk getoetst wordt door accountants, biedt u als klant de zekerheid dat er structureel en vakkundig omgegaan wordt met alle processen en gegevens.

Hierbij wordt specifiek aandacht besteed aan de web trust principles ofwel de inrichting op het gebied van veiligheid, integriteit, vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en/of privacygevoeligheid van data en informatie. De ISAE 3000 is hierin een internationale standaard.

Data-opslag

Al uw bestanden worden opgeslagen in ISO-gecertificeerde datacenters in Europa, die voldoen aan de regels van kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagement.

Uw bestanden worden alleen opgeslagen gedurende de looptijd van een abonnement. Na het voltooien van een lijst wordt de data definitief verwijderd.

De bestanden worden op een aparte fileserver opgeslagen. Toegang tot deze fileserver is beperkt tot hetgeen noodzakelijk is voor het goed functioneren van de applicatie. De gegevens omtrent de lijsten en koppelingen zijn vastgelegd in een aparte database.

In onze database wordt de integriteit van de data gewaarborgd door gebruik te maken van integrity- en foreign key constraints. Hiermee wordt onder meer afgedwongen dat een gebruiker uitsluitend de gegevens te zien krijgt waartoe hij geautoriseerd is.

Gebruikerstoegang

Zowel de kantoormedewerkers als klantgebruikers worden in YouProvide geautoriseerd via multifactor authenticatie van Microsoft B2C. Gebruikers met bestaande Microsoft accounts kunnen veilig via hun bestaande account inloggen.

YouProvide slaat zelf geen gebruikersnamen en wachtwoorden op.

Daarnaast is alle data binnen de eigen omgeving afgeschermd met een unieke sleutel.

Hoog tijd om ook over te stappen!

Stop het gedoe met spreadsheets, mailboxen en USB sticks.
Ga ook voor structuur, gemak en veiligheid!